Производство и ремонт на лодки, катамарани и изделия от стъклопласт

FISH BOAT 375

FISH BOAT 375FISH BOAT 375
Предназначение: Моделът лодка Fish boat 375 е с плоско дъно, подсилено с три надлъжни радана. Корпусьт е допълнително подсилен с носова, карнова и средна банки, които са залепени към него и херметизирани с оглед осигоряване на непотопимост. Лесно приносима и с висока стабилност на вода, лодката е бърза и много добра за разходка и риболов, особено в закрити водоеми (реки, езера, водоеми).
 
Конструктивни параметри: Лодката е изработена от полиестерна смола, армирана със стъкло рогозка и стъкломат. Дебелината на обшивката е 4 мм по бордовете и 5 мм на дъното, което е подсилено с три конструктивни ребра. Палубата е с дебелина 4 мм като предната и задната банки (пейки) са подсилени с херметични балони с обем, осигуряващ непотопимостта на лодката. Целият метален обков и крепеж са изработени от неръждаеми материали и тефлон.
 
Гаранция и документи: Лодката има гаранция 24 месеца. Придружава се от данъчна фактура, сертификат с гаранционна карта, инструкция за експлоатация и декларация за съответствие.
 
Дължина - 3,75 м
Ширина - 1,65 м
Тегло - 85 кг
Капацитет - 4 души
Тип мотор - извън бордов
Препoръчителна мощност - 3,3 до 12 к.с.
Материал - стъклопласт