Производство и ремонт на лодки, катамарани и изделия от стъклопласт

КАТАМАРАН TRT 1420

КАТАМАРАН TRT 1420 КАТАМАРАН TRT 1420 КАТАМАРАН TRT 1420 КАТАМАРАН TRT 1420 КАТАМАРАН TRT 1420 КАТАМАРАН TRT 1420 КАТАМАРАН TRT 1420

Модел: TRT 1420 Power cruiser

 

Модел: TRT 1420 Power cat

 

И двата модела моторни катамарани произвеждаме по норвежки проект и технология. Те са предназначени за развлечение и превоз на пасажери и имат неограничен район на плаване и автономност до 30 дни.

 

Технически параметри:

 

Дължина ………………… L max = 14.20 м

Широчина ………………. B max = 8.20 м

Височина на борда …….. D mid = 2.20 м

Газене …………………… d = 0,55 м

Водоизместване ………… = 5,50 тона

Материал ......................... стъклопласт

 

Корпусни конструкции – изпълнени са от стъклопласт с висококачествени материали, които след гелкоатното покритие са:

 • мат 100 гр/м2

 • триаксиална рогозка 750 гр/м2

 • мат 450 гр/м2

 • триаксиална рогозка 1750 гр/м2

 • divinycell H80-GS15mm

т.е. постига се сандвич конструкция по бордовете, палубата и преградите с изключение на дъното на корпусите. За ламинирането се използва полиестерна и винилестерна смола.

Корпусите са бели с широка цветна лента, а палубата в района на движение е обработена с противохлъзгащ материал.

 

Двигателна уредба – Двата модела катамарани TRT 1420 се оборудват взависимост от предпочитанията на клиента с по два двигателя с мощност 2 х 45 к.с., 2 х 75 к.с. или 2 х 120 к.с., като схемата на монтаж на двигателите и валолиниите се конкретизира с клиента.

 

Интериор и обзавеждане – На снимката, показваща общото разположение на модела TRT 1420 Power cruiser се вижда елегантната простота на интериора и предвидените в него големи удобства за екипажа и пасажерите при по-дълго плаване.

 

И двата модела разполагат с голям салон, оборудван с мека мебел и бар, просторна кабина за управление с видимост на 360о и сенник над кокпита.

 

Предвидени са в двата корпуса необходимите за пасажерите и екипажа койки и легла за спане, кухненско оборудване с газови прибори, шкафове, рафтове и други, както и два санитарни блока с мивки, тоалетни и душове.

 

 

Електро и радио-навигационно оборудване – Моделите катамарани са оборудвани с всичко необходимо за нормалната им експлоатация, съгласно изискванията на класификационните организации, като лебедка, въжета, блокове съединителни и други, кормилна система, навигационни светлини и вътрешно осветление, компас, УКВ – радиостанция и др. Извън предлаганото оборудване могат да се включат и много други опции пожелание на клиента.