Производство и ремонт на лодки, катамарани и изделия от стъклопласт

LEVANTY 810 - МОТОРНА ЛОДКА ЗА РИБОЛОВ С ПРЕДНА КАБИНА

LEVANTY 810 - МОТОРНА ЛОДКА ЗА РИБОЛОВ С ПРЕДНА КАБИНАLEVANTY 810 - МОТОРНА ЛОДКА ЗА РИБОЛОВ С ПРЕДНА КАБИНАLEVANTY 810 - МОТОРНА ЛОДКА ЗА РИБОЛОВ С ПРЕДНА КАБИНАLEVANTY 810 - МОТОРНА ЛОДКА ЗА РИБОЛОВ С ПРЕДНА КАБИНАLEVANTY 810 - МОТОРНА ЛОДКА ЗА РИБОЛОВ С ПРЕДНА КАБИНАLEVANTY 810 - МОТОРНА ЛОДКА ЗА РИБОЛОВ С ПРЕДНА КАБИНАLEVANTY 810 - МОТОРНА ЛОДКА ЗА РИБОЛОВ С ПРЕДНА КАБИНАLEVANTY 810 - МОТОРНА ЛОДКА ЗА РИБОЛОВ С ПРЕДНА КАБИНАLEVANTY 810 - МОТОРНА ЛОДКА ЗА РИБОЛОВ С ПРЕДНА КАБИНА
Предназначение: Рибарската лодка Levanty 810 е предназначена за любителски и стопански улов на всички видове риба в района на 20-милната зона на брега. При този вариант е желателно лодката да се оборудва с мрежо-обирачка в кърмата или на борда. Лодката се произвежда с рубка, в която е разположена каюта с 2 койки и двуместна кабина за управление.
 
Механизми: Лодката се оборудва с двигател, с всички системи за функционирането му, муфа, валолиния и ролеви комплекс.
 
Конструктивни параметри: Лодката е изработена от полиестерна смола, армиран със стъклорогоска и стъкломат. Дебелината на обшивката е 6 мм по бордовете и 8 мм на дъното, което е подсилено с дънен плит от стъклопласт. Палубата е с дебелина 6 мм, има рубка (кабина) и две койки със сандъци за оборудване. Целият метален обков и крепеж са изработени от неръждаеми материали и тефлон.
 
Гaранция и документи: Лодката има гаранция 24 месеца. Придружава се от данъчна фактура, сертификат с гаранционна карта, инструкция за експлоатация и декларация за съответствие.
 
Технически данни:
Дължина - 8,10 м
Ширина - 2,70 м
Тегло - 1200 кг
Капацитет - 12 души
Тип мотор - стационарен
Препоръчителна мощност - от 50 к. с.
Материал - стъклопласт
Височина на борда - 0,95 м
Газене - 0,53 м