Производство и ремонт на лодки, катамарани и изделия от стъклопласт

LEVANTY 810 - Моторна яхта за отдих и туризъм

LEVANTY 810 - Моторна яхта за отдих и туризъмLEVANTY 810 - Моторна яхта за отдих и туризъмLEVANTY 810 - Моторна яхта за отдих и туризъмLEVANTY 810 - Моторна яхта за отдих и туризъмLEVANTY 810 - Моторна яхта за отдих и туризъмLEVANTY 810 - Моторна яхта за отдих и туризъмLEVANTY 810 - Моторна яхта за отдих и туризъмLEVANTY 810 - Моторна яхта за отдих и туризъмLEVANTY 810 - Моторна яхта за отдих и туризъм
Предназначение: Този вариант на модела Levanty 810 е предназначен за отдих и туризъм. Яхтата е изключително удобена за разходка по крайбрежието на Черно море и се предлага с по-луксозно обзавеждане за удобство при плаване и пребиваване на брега.
 
Механизми: Лодката се оборудва с двигател, с всички системи за функционирането му, муфа, валолиния и ролеви комплекс.
 
Конструктивни параметри: Лодката е изработена от полиестерна смола, армиранa със стъклорогозка и стъкломат. Дебелината на обшивката е 6 мм по бордовете и 8 мм на дъното, което е подсилено с дънен плит от стъклопласт. Палубата е с дебелина 6 мм, има рубка (кабина) и две койки със сандъци за оборудване. Целият метален обков и крепеж са изработени от неръждаеми материали и тефлон.
 
Гранция и документи: Лодката има гаранция 24 месеца. Придружава се от данъчна фактура, сертификат с гаранционна карта, инструкция за експлоатация и декларация за съответствие.
 
Технически данни:
Дължина - 8,10 м
Ширина - 2,70 м
Тегло - 1200 кг
Капацитет -12 души
Тип мотор - стационарен
Препоръчителна мощност - от 50 к. с.
Материал - стъклопласт
Височина на борда - 0,95 м
Газене - 0,53 м