Производство и ремонт на лодки, катамарани и изделия от стъклопласт

LEVANTY 650

LEVANTY 650LEVANTY 650LEVANTY 650LEVANTY 650LEVANTY 650
Плавателен съд:  Лодка осемместна гребно - моторна  LEVANTY  650
 
Предназначение:  Лодката LEVANTY 650 е предназначена за развлечения, отдих и туризъм, но основно за риболов и транспорт по крайбрежния шелф. Лодката разполага с голяма палубна площ, както и с рубка за оборудването  и две койки за почивка. Лодката е изработена от корпус, палуба с водонепроницаема преграда, носови водонепроницаем отсек, двойно дъно в кокпита, представляващ непроницаем отсег от носовата преграда до кърмата. Лодката има голяма товароподемност, може да се  произведе във вариант за извънбордов двигател с мощност от 60 до 150 к.с. или във вариант със Z-колона, с препоръчителна мощност от 100 до 220 к.с. Също така лодката може  да бъде с малка или голяма остаклена рубка с управление в нея. 
 
Технически данни - базов модел
 
Дължина, м – 6,55
Ширина, м – 2,40
Височина, м – 1,00
Газене, м – 0,35
Тегло, кг – 550 
Капацитет, бр. души – 8
Извънбордов двигател 
Препоръчителна мощност, к.с.-80 до 150  
Материал - стъклопласт
 
Стандартно оборудване
Подключни планки – 4 бр.
Боксирни скоби – 3 бр.
Пробка – 1 бр.
Транцеви планки – 2 бр.
 
Екстри
Гребла – 2 бр. 
Ключове за гребла – 2 бр.
Подкилна шина-нераждавейка – 1 бр.
Буртик – 1 бр.
 
 
Конструктивни параметри:  Лодката е изработена от полиестерна смола, армирана със стъклорогозка и стъкломат. Дебелината на обшивката е 5 мм по бордовете и 6 мм на дъното, което е подсилено с дънен стрингер от стъклопласт и две херметични прегради. Палубата е с дебелина 5 мм и е залепена към корпуса, след което е монтиран буртик по фланеца. Целият метален обков и крепеж са изработени от неръждаеми материали и тефлон.
 
Гaранция и документи:  Лодката има гаранция 24 месеца. Придружава се от данъчна фактура, сертификат с гаранционна карта, инструкция за експлоатация и декларация за съответствие.