Производство и ремонт на лодки, катамарани и изделия от стъклопласт

LEVANTY 430

LEVANTY 430LEVANTY 430LEVANTY 430LEVANTY 430
Плавателен съд:  Лодка четириместна гребно - моторна  Levanty 430
 
Предназначение:  Моделът Levanty 430 е удобен за разходка, риболов и морски спортове. Оборудван е със странични пейки и двойно дъно до мидела, с два броя кубрици в носа и кърмата и два броя в страничните пейки, с подвижни капаци, предназначени за съхранение на спасителния инвентар и рибарското оборудване. По желание на клиента, лодката може да се произведе в олекотен вариант, без странични пейки и двойно дъно. Препоръчителната мощност на двигателя е от 9,9 до 25 к.с.
 
Технически данни - базов модел
Дължина, м – 4.30
Ширина, м – 1,65
Височина, м – 0,80
Газене, м – 0,20
Тегло, кг – 145
Капацитет, бр. души - 4
Извънбордов мотор,
Препоръчителна мощност, к.с. – 9,9-25
Материал - стъклопласт
 
Конструктивни параметри:  Лодката е изработена от полиестерна смола, армирана със стъклорогозка и стъкломат. Дебелината на обшивката е 4 мм по бордовете и 5 мм на дъното, което е подсилено с три конструктивни ребра. Палубата е с дебелина 4 мм като предната и задната банки (пейки) са подсилени с херметични балони с обем, осигуряващ непотопимостта на лодката. Целият метален обков и крепеж са изработени от неръждаеми материали и тефлон.
 
Гaранция и документи:  Лодката има гаранция 24 месеца. Придружава се от данъчна фактура, сертификат с гаранционна карта и декларация за съответствие.