Производство и ремонт на лодки, катамарани и изделия от стъклопласт

Категория: Стъклопластмасови изделия

ВАНИ И ЛЕГЛА ЗА БАЛНЕО И КАЛОЛЕЧЕНИЕ

ВАНИ И ЛЕГЛА ЗА БАЛНЕО И КАЛОЛЕЧЕНИЕ

Тези вани и легла са предназначени за санаториуми и балнео и калолечебни заведенйя. Съобразени са с всички изисквания за тази лечебна дейност, както и с условията на средата, която е силно агресивна.
 
Предвидени са за по-ниски пациенти външно стапало, както и вътрешна степенка за краката. Външното покритие е специално предвид агресивността на калта, а цветовите решения са по целия спектър на RAL.
 
Външно ваните и леглата са изцяло облицовани за по-добра визия и хигиена.
 
Размерите са:
Вана –     L=183 cm.;  B=82 cm.;  H=67cm.
Легло –   L=225 cm.;  B=87 cm.;  H=47cm.
РЕЗЕРВОАРИ И ЦИСТЕРНИ

РЕЗЕРВОАРИ И ЦИСТЕРНИ

Представените снимки са на 7 тонен резервоар и 1000 литров резервоар, които произвеждаме в по-голяма серия. В тази серия сме произвеждали единични бройки резервоари и цистерни от 0.1 т. до 200 т. с най-различни предназначения.
 
Като конструктивен материал стъклопластмасата е незаменима при необходимост от съхранение на нефтопродукти, галванични разтвори и други агресивни материали.
СЕДАЛКИ ЗА СТАДИОНИ, ГРАДИНИ, АВТОБУСИ И ДР.

СЕДАЛКИ ЗА СТАДИОНИ, ГРАДИНИ, АВТОБУСИ И ДР.

Разнообразието на този продукт е голямо. Най-важната му характеристика е, че не старее, устойчив е на всякакви атмосферни и метеорологични условия и при добър дизайн е с добра визия и е незаменим за използване по стадиони, градински мебели, басейни и др.
 
Много автобуси сас наши седалки, много лодки също са оборудвани с такив, както и градини, и лифтове. В повечето случаи се изпълняват по дизайн на клиента.
ПЕРКИ ЗА ВЕНТИЛАТОРИ

ПЕРКИ ЗА ВЕНТИЛАТОРИ

Показаните на снимката перки са за мощни промишлени вентилатори, но възможността за разнообразни решения според вида на вентилатора са неограничени.
 
Процеса преминава през модел, матрици, опитен образец, който се обследва и произвежда по проект на клинта.
ЦВЕТАРНИЦИ

ЦВЕТАРНИЦИ

Цветарниците са подходящи за улични, градински и дворни декоративни растения и дървета.

Произвеждат се в различен обем и цвят.

КАПАЦИ СРЕДНИ

КАПАЦИ СРЕДНИ

КАПАЦИ СРЕДНИ – този вид капаци са със специално предназначение. Монтират се под външният капак в шахтата, оборудвани са със сигнални системи, които се задействат при неправомерно отваряне, което дава възможност за бърза реакция. Според размера на шахтата, капаците могат да бъдат кръгли, правоъгълни или квадратни, т.е. с различни размери и форма.

КАПАЦИ ГОРНИ ОТ СТЪКЛОПОЛИМЕРБЕТОН

КАПАЦИ ГОРНИ ОТ СТЪКЛОПОЛИМЕРБЕТОН

КАПАЦИ ГОРНИ ОТ СТЪКЛОПОЛИМЕРБЕТОН – технологията стъклополимербетон е нова и в последно време се налага, за да реши някои неизбежни проблеми на чугунените капаци и тези от чист полимербетон. Първите са много тежки и се карадат, а вторите са крехки и се чупят лесно. С добавянето на стъклоармираща обшивка се постига голяма дълготрайност – повече от 25 години и якост на натиск много по-голяма от капаците произведени само от полимербетон.