Стъклопласт
производство на лодки и стъклопластмасови изделия

LEVANTY 810 – МОТОРНА ЛОДКА ЗА РИБОЛОВ С ПРЕДНА КАБИНА

Предназначение: 
Рибарската лодка Levanty 810 е предназначена за любителски и стопански улов на всички видове риба в района на 20-милната зона на брега. При този вариант е желателно лодката да се оборудва с мрежо-обирачка в кърмата или на борда. Лодката се произвежда с рубка, в която е разположена каюта с 2 койки и двуместна кабина за управление. 
Механизми: 
Лодката се оборудва с двигател, с всички системи за функционирането му, муфа, валолиния и ролеви комплекс. 
Конструктивни параметри: 
Лодката е изработена от полиестерна смола, армиран със стъклорогоска и стъкломат. Дебелината на обшивката е 6 мм по бордовете и 8 мм на дъното, което е подсилено с дънен плит от стъклопласт. Палубата е с дебелина 6 мм, има рубка (кабина) и две койки със сандъци за оборудване. Целият метален обков и крепеж са изработени от неръждаеми материали и тефлон. 
Гaранция и документи: 
Лодката има гаранция 24 месеца. Придружава се от данъчна фактура, сертификат с гаранционна карта, инструкция за експлоатация и декларация за съответствие. 
Технически данни:
Дължина – 8,10 м
Ширина – 2,70 м
Тегло – 1200 кг
Капацитет – 12 души
Тип мотор – стационарен
Препоръчителна мощност – от 50 к. с.
Материал – стъклопласт
Височина на борда – 0,95 м
Газене – 0,53 м

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност