Стъклопласт
производство на лодки и стъклопластмасови изделия

Levanty 570

Предназначение: 
Моделът Fish Boat 570 е предназначен за развлечение, риболов и транспорт по крайбрежния шелф. Проект „Levanty 570”, категория „Г” – плитководен плавателен съд, проектиран за плаване при височина на вълната до 0,50 м и вятър до 6-та степен БОФОРТ. 
Механизми: 
Лодката се оборудва с двигател, с всички системи за функционирането му, муфа, валолиния и рулеви комплекс 
Конструктивни параметри: 
Лодката е изработена от полиестерна смола, армиранa със стъклорогозка и стъкломат. Дебелината на обшивката е 4 мм по бордовете и 5 мм на дъното, което е подсилено с дънен стрингер от стъклопласт. Палубата е с дебелина 4 мм, има рубка (кабина) и две полици за оборудване, както и два странични сандъка извън рубката за резервоар, акумулатор др. оборудване. Целият метален обков и крепеж са изработени от неръждаеми материали и тефлон. 
Гаранция и документи: 
Лодката има гаранция 24 месеца. Придружава се от данъчна фактура, сертификат с гаранционна карта, инструкция за експлоатация и декларация за съответствие.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност