LEVANTY 500

Мотрен катер за риболов и транспорт – LEVANTY 500

Предназначение: Моторният катер Леванти 500 е предназначен за развлечение, отдих и туризъм, риболов и транспорт по крайбрежния шелф. Лодката е бърза и разполага с голяма палубна площ, както и с рубка за оборудване  и две койки за почивка. Състои се от корпус, палуба с водонепроницаема преграда, носови водонепроницаем отсек и двойно дъно и разполага с херметични отсеци, които гарантират нейната непотопимост. Лодкатра е проектирана и изработена в съответствие с изисквамнията на правилата за класификация и строеж на малки кораби и яхти. Основните материали са полиестерна смола и стъклоармиращи матове и рогозки. 

Конструктивни параметри: Лодката е изработена от полиестерна смола, армирана със стъклорогозка и стъкломат. Дебелината на обшивката е 4 мм по бордовете и 5 мм на дъното, което е подсилено с дънен стрингер от стъклопласт и две херметични прегради. Палубата е с дебелина 4 мм и е залепена към корпуса, след което е монтиран буртик по фланеца. Целият метален обков и крепеж са изработени от неръждаеми материали и тефлон. 

Гаранция и документи: Лодката има гаранция 24 месеца. Придружава се от данъчна фактура, сертификат с гаранционна карта, инструкция за експлоатация и декларация за съответствие. 

Tехнически данниСтандартно оборудванеЕкстри:
Дължина – 4,85 м
Ширина – 2,05 м
Височина – 0,85 м
Газене – 0,30 м
Тегло – 280 кг
Максимален товар – 500 кг 
Човековместимост – 5 бр
Вид мотор – Извънбордов 
Препор. мощност – 15 до 40 к.с.  
Материал – стъклопласт
Подключни планки – 2 бр             
Боксирни скоби – 3 бр            
Пробка – 1 бр
Транцеви планки – 2 бр.
Врата (плъзгаща,трапецовидна) – 1 бр
Подкилна шина неръждавейка – 1бр
Гребла – 2бр
Ключове за гребла – 2 бр
Леери бордови (ляв, десен)-2бр
Ветрозащитно стъкло – 1бр
Леер на втрозащитното стъкло – 1бр
Буртик – 1бр
Сенник – 1бр

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *