Стъклопласт
производство на лодки и стъклопластмасови изделия

LEVANTY 495

Предназначение: Лодката Леванти 495 е удобна за разходка, любителски риболов и за някои от акцентите на стопанския риболов като чепаре, мрежи за сафрид, попче, лефер, барбун и калкан по крайбрежния шелф, а също така и за улов с не голяма фустанела. Моделът е обезпечен за непотопимост чрез три херметични балона в кърмата и на двата странични рондука в носа. За инвентара и рибарските такъмите са предвидени три кубрика, два от които са разположени в носа и един в кърмата. Лодката е седем местна. Препоръчителната мощност на двигателя е от 25 к.с. до 40 к.с., като с трима човека на борда и мощност 40 к.с., Ви гарантираме скорост от 50 км/ч. Необходимо е извън бордовият двигател да бъде с дълъг ботуш. С два херметични люка допълнително монтирани на двата странични рундука могат да се увеличат с още два броя сухите отсеци. 

Конструктивни параметри: Лодката е изработена от полиестерна смола, армирана със стъклорогозка и стъкломат. Дебелината на обшивката е 4 мм по бордовете и 5 мм на дъното, което е подсилено с дънен стрингер от стъклопласт и четири херметични прегради. Палубата е с дебелина 4 мм и е залепена към корпуса след което е монтиран буртик по фланеца. Целият метален обков и крепеж са изработени от неръждаеми материали и тефлон. 

Гаранция и документи: Лодката има гаранция 24 месеца. Придружава се от данъчна фактура, сертификат с гаранционна карта и декларация за съответствие. 

 Технически данни

Дължина4.95 м
Ширина1,85 м
Тегло230 кг
Тип моторизвън бордов
Препоръчителна мощностот 25 до 40 к.с.
Капацитет7 души
Материалстъклопласт
Височина на борда0,67 м

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност