Стъклопласт
производство на лодки и стъклопластмасови изделия

FISH BOAT 450

Плавателен съд:  Лодка шестместна гребно – моторна  Fish boat 450

Предназначение:  Моделът Fish Boat 450 е оборудван със странични пейки, кубрик в носа, предназначен за съхранение на спасителния инвентар и рибарското оборудване, дънен стрингер и дървени подвижни скари. Лодката се произвежда в два варианта – работен и рибарски, като разликата е в палубата. Работният вариант е с една допълнителна пейка, но без кубрик. 

Технически данни – базов моделДължина, м – 4,50Ширина, м – 1, 65Височина на борда, м – 0,80Газене, м – 0,25Тегло, кг – 200Капацитет, бр. души – 6Извънбордов мотор,Препоръчителна мощност, к.с. – 4 -20Материал – стъклопласт 

Стандартно оборудванеПодключни планки – 4 бр.Боксирни скоби – 3 бр.Пробка – 1 бр.Транцеви планки – 2 бр. 

ЕкстриГребла – 2 бр.Ключове за гребла – 2 бр.Подкилна шина-нераждавейка – 1 бр.Буртик – 1 бр. 

Конструктивни параметри:  Лодката е изработена от полиестерна смола, армирана със стъклорогозка и стъкломат. Дебелината на обшивката е 4 мм по бордовете и 5 мм на дъното, което е подсилено с три конструктивни ребра и двойно дъно.  Палубата е с дебелина 4 мм като предната и задната банки (пейки) са подсилени с херметични балони с обем, осигуряващ непотопимостта на лодката. Целият метален обков и крепеж са изработени от неръждаеми материали и тефлон. 

Гаранция и документи:  Лодката има гаранция 24 месеца. Придружава се от данъчна фактура, сертификат с гаранционна карта, инструкция за експлоатация и декларация за съответствие.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност