Стъклопласт
производство на лодки и стъклопластмасови изделия

FISH BOAT 445

Моделът Fish Boat 445 е изцяло запалубен с 1 кубрик в средната банка, предназначен за съхранение на спасителния инвентар, рибарското оборудване, или в двигателя. Лодката е предназначена е за разходка и риболов и е осигурена е за непотопимост чрез херметични балони. 

Конструктивни параметри: Лодката е изработена от полиестерна смола, армирана със стъкло рогозка и стъкломат. Дебелината на обшивката е 4 мм по бордовете и 5 мм на дъното, което е подсилено с три конструктивни ребра. Палубата е с дебелина 4 мм като предната и задната банки (пейки) са подсилени с херметични балони с обем, осигуряващ непотопимостта на лодката. Целият метален обков и крепеж са изработени от неръждаеми материали и тефлон. 

Гаранция и документи: Лодката има гаранция 24 месеца. Придружава се от данъчна фактура, сертификат с гаранционна карта, инструкция за експлоатация и декларация за съответствие. 

Технически данни

Дължина4,45 м
Ширина1,75 м
Тегло180 кг
Капацитет5 души
Тип моторизвън бордов
Препоръчителна мощностот 4 до 20 к. с.
Материалстъклопласт

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност