Стъклопласт
производство на лодки и стъклопластмасови изделия

FISH BOAT 420

Предназначение: Моделът Fish Boat 420 е оборудван със странични пейки и двойно дъно до мидела, с два броя кубрици в носа и кърмата, с подвижни капаци, предназначени за съхранение на спасителния инвентар и рибарското оборудване. По желание на клиента, лодката може да се произведе в олекотен вариант, без странични пейки и двойно дъно. 

Конструктивни параметри: Лодката е изработена от полиестерна смола, армирана със стъклорогозка и стъкломат. Дебелината на обшивката е 4 мм по бордовете и 5 мм на дъното, което е подсилено с три конструктивни ребра. Палубата е с дебелина 4 мм като предната и задната банки (пейки) са подсилени с херметични балони с обем, осигуряващ непотопимостта на лодката. Целият метален обков и крепеж са изработени от неръждаеми материали и тефлон. 

Гаранция и документи: Лодката има гаранция 24 месеца. Придружава се от данъчна фактура, сертификат с гаранционна карта, инструкция за експлоатация и декларация за съответствие. 

 Технически данни

Дължина4,20 м
Ширина1,75 м
Тегло135 кг
Тип моторизвън бордов
Препоръчителна мощностот 3,3 до 12 к.с.
Капацитет4 души
Материалстъклопласт

Стандартно оборудване

Подключни планки2 бр
Боксирни скоби3 бр
Пробка1 бр
Транцеви планки2 бр
Дървена скара1 бр
Подвижен пангус – пейка1 бр
Въздушни херметични балони2 бр

Екстри

Подкилна шина – неръждавейка1 бр
Гребла2 бр
Ключове за гребла2 бр

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност