Стъклопласт
производство на лодки и стъклопластмасови изделия

FISH BOAT 415

Плавателен съд:  Лодка четириместна гребно – моторна  Fish boat 415

Предназначение:  Моделът Fish Boat 415 е предназначен е за разходка и риболов и е осигурен за непотопимост чрез херметични балони в носа и кърмата. 

Технически данни – базов модел Дължина, м – 4,15Ширина, м – 1, 70Височина, м – 0,60Газене, м – 0,18Тегло, кг – 120Капацитет, бр. души – 4Извънбордов мотор,Препоръчителна мощност, к.с. – 4-16Материал – стъклопласт 

Стандартно оборудване Подключни планки – 2 бр.Боксирни скоби – 3 бр.Пробка – 2 бр.Въздушни херметични балони  –  2 бр.Транцеви планки – 2 бр.

 Екстри Гребла – 2 бр.Ключове за гребла – 2 бр.Подкилна шина-нераждавейка – 1 бр. 

Конструктивни параметри:  Лодката е изработена от полиестерна смола, армиранa със стъклорогозка и стъкломат. Дебелината на обшивката е 4 мм по бордовете и 5 мм на дъното, което е затворено и херметизирано с панел от стъклопластмаса или комбиниран с водоустойчив шперплат. Палубата е с дебелина 4 мм като предната и задната пейка са подсилени с херметични балони с обем, осигуряващ непотопимостта на лодката. Целият метален обков и крепеж са изработени от неръждаеми материали и тефлон. 

Гaранция и документи:  Лодката има гаранция 24 месеца. Придружава се от данъчна фактура, сертификат с гаранционна карта и декларация за съответствие.

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност