Стъклопласт
производство на лодки и стъклопластмасови изделия

FISH BOAT 395

Предназначение: Чрез подсилване на дъното и преустройство на палубата, моделът Fish Boat 395 се може да се преустрои в бърз двуместен скутер при мощност на двигателя между 12 и 15к.с. Лодката е обезпечена за непотопимост чрез херметични въздушни балони в носа и кърмата. 

Конструктивни параметри: Лодката е изработена от полиестерна смола, армирана със стъклорогозка и стъкломат. Дебелината на обшивката е 4 мм по бордовете и 5 мм на дъното, което е подсилено с три конструктивни ребра. Палубата е с дебелина 4 мм като предната и задната банки (пейки) са подсилени с херметични балони с обем, осигуряващ непотопимостта на лодката. Целият метален обков и крепеж са изработени от неръждаеми материали и тефлон. 

Гаранция и документи: Лодката има гаранция 24 месеца. Придружава се от данъчна фактура, сертификат с гаранционна карта, инструкция за експлоатация и декларация за съответствие. 

Технически данни

Дължина3,95 м
Ширина1,65 м
Тегло100 кг
Тип моторизвън бордов
Препоръчителна мощностот 3,3 до 8 к.с.
Капацитет4 души
Материалстъклопласт

Стандартно оборудване

Подключни планки2 бр
Боксирни скоби3 бр
Пробка1 бр
Транцеви планки2 бр
Въздушни херметични балони2 бр

Екстри

Подкилна шина – неръждавейка1 бр
Гребла2 бр
Ключове за гребла2 бр
Буртик

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност