Стъклопласт
производство на лодки и стъклопластмасови изделия

FISH BOAT 345

Предназначение: Лодката Fish Boat 345 е предназначена за развлечение и риболов по крайбрежния шелф и в затворени водоеми. Удобна е за пренасяне и транспортиране и е обезпечена за непотопимост чрез херметични въздушни балони в носа и в кърмата. 

Конструктивни параметри: Лодката е изработена от полиестерна смола, армирана със стъклорогозка и стъкломат. Дебелината на обшивката е 4 мм по бордовете и 5 мм на дъното, което е подсилено с три конструктивни ребра. Палубата е с дебелина 4 мм като предната и задната банки (пейки) са подсилени с херметични балони с обем, осигуряващ непотопимостта на лодката. Целият метален обков и крепеж са изработени от неръждаеми материали и тефлон. 

Гaранция и документи: Лодката има гаранция 24 месеца. Придружава се от данъчна фактура, сертификат с гаранционна карта, инструкция за експлоатация и декларация за съответствие. 

Технически данни

Дължина3,45 м
Ширина1,55 м
Тегло80 кг
Тип моторизвън бордов
Препоръчителна мощностот 3,3 до 6 к.с.
Капацитет3 души
Материалстъклопласт

Стандартно оборудване

Подключни планки2 бр
Боксирни скоби3 бр
Пробка1 бр
Транцеви планки2 бр
Въздушни херметични балони2 бр

Екстри

Подкилна шина – неръждавейка1 бр
Гребла2 бр
Ключове за гребла2 бр

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност