Стъклопласт
производство на лодки и стъклопластмасови изделия

FISH BOAT 320

Предназначение: Fish Boat 320 е тип катамаран, предназначен за развлечение и риболов по крайбрежния шелф и в затворени водоеми. Удобен е за  транспортиране и пренасяне с багажник, ремарке или колесар. Моделът е изключително стабилен, което произтича от типа на корпуса, обезпечен е за непотопимост чрез херметични въздушни балона и е изцяло запалубен. 

Конструктивни параметри: Катамаранът е изработен от полиестерна смола, армирана със стъклорогозка и стъкломат. Дебелината на обшивката е 4 мм по бордовете и 6 мм на дъното. Палубата е с дебелина 4 мм,  подсилена в районите, в които се стъпва  Корпусът и палубата са изключително здраво залепени и херметизирани по делителната линия и дъното в района между двата балоа. Целият метален обков и крепеж са изработени от неръждаеми материали и тефлон. 

Гаранция и документи: Лодката има гаранция 24 месеца. Придружава се от данъчна фактура, сертификат с гаранционна карта, инструкция за експлоатация и декларация за съответствие. 

Технически данни

Дължина3,20 м
Ширина1,25 м
Тегло100 кг
Тип моторизвън бордов
Препоръчителна мощностот 1,5 до 4 к.с.
Капацитет3 души
Материалстъклопласт

Стандартно оборудване

Подключни планк2 бр
Носова рогатка1 бр
Пробки2 бр
Транцеви планки2 бр
Въздушни херметични балони2 бр
Кърмови вързални скоби2 бр
Пангус1 бр

Екстри

Гребла2 бр
Ключове за гребла

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност