Стъклопласт
производство на лодки и стъклопластмасови изделия

FISH BOAT 295

Предназначение: Моделът Fish Boat 295 е предназначен за развлечение и риболов по крайбрежния шелф и в затворени водоеми. Удобен е за пренасяне и транспортиране. Лодката е обезпечена за непотопимост чрез херметични въздушни балона в носа и в кърмата. 

Конструктивни параметри: Лодката е изработена от полиестерна смола, армиран със стъклорогоска и стъкломат. Дебелината на обшивката е 4 мм по бордовете и 5 мм на дъното, което е подсилено с три конструктивни ребра. Палубата е с дебелина 4 мм като предната и задната банки (пейки) са подсилени с херметични балони с обем, осигуряващ непотопимостта на лодката. Целият метален обков и крепеж са изработени от неръждаеми материали и тефлон. 

Гaранция и документи: Лодката има гаранция 24 месеца. Придружава се от данъчна фактура, сертификат с гаранционна карта, инструкция за експлоатация и декларация за съответствие. 

Технически данни

Дължина2,95 м
Ширина1,25 м
Тегло50 кг
Тип моторизвън бордов
Препоръчителна мощностот 1,5 до 4 к.с.
Капацитет2 души
Материалстъклопласт

Екстри

Подкилна шина – неръждавейка1 бр
Гребла2 бр
Ключове за гребла2 бр
Вълнощит1 бр

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност